FÖRELÄSNINGAR, WORKSHOPS, SEMINARIER

Mina Föreläsningar, seminarier och workshopar levererar inspiration, motivation och coaching för individer och företag som har modet att låta extraordinära resultat uppstå genom förändring och personlig utveckling.

Mitt namn är Kjell Haglund och jag har arbetat med min egen och andras personliga utveckling i många, många år. Jag är Livs coach Mental coach, Alternativterapeut, Stressterapeut samt Avspänningspedagog. Författare,

Kjell är en flitigt anlitad talare han är pedagogisk, lättlyssnad, engagerad, effektiv, konkret och inspirerande. Kjell får människor i alla åldrar och yrkesgrupper att inspireras av hans entusiasm, kunskap och intuition. Han får människor att tända till och lyckas med att bli den de alltid eller aldrig vågat drömma om. Det är möjligt tack vare hans unika sätt att se svagheter som styrkor, och hans förmåga att få andra människor att agera.

Publiken beskriver Kjell som en talangfull och inspirerande talare. De kopplas omedelbart till hans kraftfulla energi och spontanitet. Med humor och kvickhet engagerar Kjell. Kjell överraskar deltagarna med att vända upp och ner på deras vardagsbegrepp och ta in dessa på nya tankegångar som de aldrig har haft.

Men framför allt vill Kjell motivera deltagarna att se sina liv och sin omgivning genom nya glasögon att våra liv egentligen är en stor möjlighet och inte en plikt att leva. Vi har en kropp och ett liv här på jorden. Det handlar om att ta vara på de möjligheter som finns runt omkring oss. Var aktiv i ditt liv, njut av stunden du lever i!

Röster från Publiken om Kjells Föreläsning:

”Den här föreläsningen fick mig att förändra mitt liv”

”Äntligen så har jag fått svaren som jag behöver”

”Jättebra föreläsning! Kjell är lätt och intressant att lyssna på.”

”Kjell fick oss verkligen att börja fundera över våra liv”

”Äntligen så har jag verktygen så att jag kan börja Älska mig själv”

”Jättebra, otrolig förmåga att fånga publiken

”Jag säger bara Wow du är bäst”

”Otroligt vad många Aha upplevelser jag fick”

Personlig utveckling & Motivation

Personlig utveckling handlar om att växa och utvecklas som invid. En förutsättning för det är, att man är öppen för förändring. Men det handlar inte om att förändra sig till något man inte är, utan en personlig utveckling av den inneboende potential och kraft vi alla bär på.

Alla behöver något att sträva mot, det är själva drivkraften bakom motivation. Därför är målsättning och motivation ofta sammankopplade. Om du inte vet varför du jobbar så hårt vet du ju inte heller vad du vill uppnå, och vet du inte vad du vill uppnå så är det troligt att du inte kommer uppnå någonting alls. Ingen mår bra av att misslyckas, och har man inget mål vet man ju heller inte när man lyckats.

Ämnen:

♦ Lär dig att Älska dig själv & ditt Liv!

♦ Vad är meningen med ditt Liv? Varför lever Du?

♦ Vem är du? Vems liv lever du? Vill du hitta din rätta livsväg?

♦ Ditt liv skapas i varje ögonblick! Lär dig att bli en aktiv skapare!

Stress & Livets Pussel

Gör rätt för dig! Prestera! Var vacker! Småle! Var glad! Var smal! Var duktig! Förtjäna pengar! Försörj dig själv! Var duktig! Lär dig mera! Gör mera! Var vackrare! Ät sundare! Var snällare! Du duger inte som du är! I världen fungerar bara positiva och duktiga människor det negativa och hjälplösa offerlika duger inte det är fult, fult, fult! Skäms för att du inte duger, inte lever upp till samhällets medelnormal för fungerande lycklig frisk vacker hälsosam älskvärd idealmänniska. Jakten på minuter gör oss sjuka. Jag hinner inte, orkar inte, har inte tid. Mobilen ringer, barnet gråter, kön växer, måste jobba över, borde göra mer. Stressen har blivit en del av vår vardag. Men nu är det dags att stanna upp .Vi försöker att ha mer, göra mer, vara mer än den vi är och behöver.?

Ämnen:

♦ Hitta den Inre & Yttre Balansen i ditt liv! Ta makten över ditt Livspussel!

♦ Vems liv lever du? Hitta ditt eget liv!

♦ Vad styr ditt liv? Bli en aktiv skapare av ditt liv!

♦ Lär dig att leva Här & Nu i Mindfulness

Love & Passion

Jag har funnit att det bara finns en sak som helar alla problem, och det är: att älska sig själv. När människor börjar att älska sig själva mer för varje dag, så är det är fantastiskt hur deras liv blir bättre och bättre. De mår bättre. De får de jobb de vill ha. De har de pengar de behöver. De skapar det liv de vill ha. De känner Passion och meningsfullhet. Dina relationer antingen förbättras eller de negativa upplösas och nya börjar. Älska sig själv är ett underbart äventyr, det är som att lära sig flyga. Tänk om vi alla hade makt att flyga på vilja? Hur spännande det skulle vara! Låt oss börja älska oss själva och vårt liv nu.

Ämnen:

♦ Lev ditt liv i Sanning, Kärlek och Meningsfulhet

♦ Passion är vägen till Frihet och meningsfullhet!

♦ Börja lev ett Lyckligt må bra & meningsfullt liv!

♦ Lär dig att bli en aktiv skapare av ditt liv!

 

———————————————————————

Bokning och frågor till Kjell Haglund 0705-777567,

Mail: krigare.kjellhaglund@hotmail.com Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kostnad kommer vi överens om

www.kjellhaglund.com
www.kjellhaglund.se
www.livscoachakademin.se
www.kjellhaglund.nu